چگونه وضعیت آنلاین بودن خود را در واتس‌اپ مخفی کنیم؟

  • شروع کننده موضوع Ali
  • تاریخ شروع

Ali

مدیریت انجمن پارسه دو
عضو کادر مدیریت
مدیریت کل انجمن
مجموعه: ترفندهای اینترنتی





نحوه فهمیدن انلاین بودن در واتس اپ

می توانید به راحتی وضعیت آنلاین خود را در WhatsApp پنهان کنید تا از حریم شخصی خود محافظت کنید.
تنظیم پیش فرض در واتس آپ به همه امکان می دهد وضعیت آنلاین شما را مشاهده کنند ، یا آخرین باری که در برنامه فعال بودید،که می تواند در تنظیمات تغییر کند.

اگر مرتباً از WhatsApp استفاده می کنید ، احتمال دارد که آخرین وضعیت ورود را در کنار نام برخی از مخاطبین خود مشاهده کنید.



واتس آپ به کاربران خود اجازه می دهد آخرین باری که مخاطبین آنها بر روی سیستم عامل فعال بوده اند و همچنین اینکه آیا در حال حاضر از این برنامه استفاده می کنند ، مشاهده کنند.



بیشتر بخوانید: نصب واتساپ روی گوشی





چگونه آنلاین بودن در واتساپ را غیر فعال کنیم



در حالی که این ویژگی باعث می شود ارتباطات شفاف تر شود ، حریم شخصی مهم است.

اگر نمی خواهید مخاطبین واتس اپ از وضعیت آنلاین شما در برنامه پیام رسانی واتس اپ مطلع شوند، می توانید به راحتی از طریق تنظیمات برنامه وضعیت آنلاین خود را در WhatsApp پنهان کنید . در اینجا نحوه انجام آن آورده شده است.



چگونه وضعیت آنلاین را در WhatsApp مخفی کنیم:

1. برنامه WhatsApp خود را راه اندازی کنید. ( بیشتر بخوانید: نصب واتساپ روی گوشی )





تشخیص انلاین بودن در واتس اپ



2. از منوی پایین صفحه "Settings" را انتخاب کنید.





چگونه آخرین بازدید واتساپ را ببینیم




  • نحوه پشتیبان گیری از پیام ها و رسانه ها WhatsApp
  • نکاتی برای استفاده بهتر از Whatsapp بر روی ویندوز فون


3. در Settings، گزینه "Account" را انتخاب کنید.






فهمیدن زمان آنلاین شدن در واتس اپ



4. در صفحه حساب ، "Privacy" را پیدا کنید و انتخاب کنید.






چگونه آنلاین بودن در واتساپ را غیر فعال کنیم



5. برای انتخاب وضعیت آنلاین خود ، روی "Last Seen" ضربه بزنید.





تشخیص انلاین بودن در واتس اپ



6. شما باید دو گزینه برای مخفی کردن وضعیت آنلاین یا "Last Seen" خود داشته باشید. وضعیت آنلاین خود را فقط به مخاطبین خود محدود کنید ، یا آن را از همه پنهان کنید.





آنلاین بودن در واتساپ



7. پس از انتخاب ، وضعیت آنلاین یا "Last Seen" شما بسته به انتخاب شما فقط برای مخاطبین یا هیچ کس قابل مشاهده نخواهد بود. توجه داشته باشید که اگر گزینه "Last Seen" خود را از همه مخفی کنید ، همچنین نمی توانید وضعیت آنلاین کاربران دیگر را مشاهده کنید.
 
آخرین ویرایش:
بالا